Jako ryze česká pojištovna pečujeme o odkaz M. D. Rettigové.
Domů
Lazarská 1718 „Domácnost“
Galerie
M. D. Rettigová
Vaření podle Rettigové
Doporučení pro přípravu pokrmů
Suroviny a měrné jednotky
Příchoutky čili asietky
Polívky
Masité pokrmy a omáčky
Rozličné ryby
Zeleninové pokrmy
Moučná jídla
Koláče, buchty a jiné pečivo
Nákypy
Cukrovinky a ledy
Nápoje
O nás
Kontakty
Menu
Domů
Lazarská 1718 „Domácnost“
Galerie
M. D. Rettigová
Vaření podle Rettigové
Doporučení pro přípravu pokrmů
Suroviny a měrné jednotky
Příchoutky čili asietky
Polívky
Masité pokrmy a omáčky
Rozličné ryby
Zeleninové pokrmy
Moučná jídla
Koláče, buchty a jiné pečivo
Nákypy
Cukrovinky a ledy
Nápoje
O nás
Kontakty
Masité pokrmy a omáčky
HOVĚZÍ MASO
Beefsteak aneb hovězí řízky
přejít na recept
Beefsteak na čerstvý způsob
přejít na recept
Gulaš (Gulaschfleisch)
přejít na recept
Hovězí jazyk se sardelovou omáčkou
přejít na recept
Hovězí maso se zázvorem
přejít na recept
Roštěnec na francouzský způsob
přejít na recept
Svíčková pečeně ještě na jiný způsob
přejít na recept
Svíčková pečeně na jiný způsob
přejít na recept
Tak nazvaná svíčková pečeně (Lungenbraten)
přejít na recept
OMÁČKY K HOVĚZÍMU MASU
Omáčka cibulková
přejít na recept
Omáčka kaprlová (kaparová)
přejít na recept
Omáčka koprová
přejít na recept
Omáčka na holandský způsob
přejít na recept
Omáčka polská
přejít na recept
Omáčka z koření
přejít na recept
Omáčka z kořínků od zeleniny
přejít na recept
Omáčka z naložené okurky
přejít na recept
Omáčka z rajských jablek
přejít na recept
Omáčka ze suchých hub
přejít na recept
Omáčka ze žampionů
přejít na recept
SMAŽENINY A KOTLETKY
Smažená játra
přejít na recept
Smažená kuřátka
přejít na recept
Smažené telecí řízky
přejít na recept
Telecí karbanátky čili kotletky
přejít na recept
Vepřové fašírované karbanátky
přejít na recept
ZADĚLÁVANÁ A DUŠENÁ JÍDLA
Kuřata na turecký způsob
přejít na recept
Kuřata s omáčkou z rajských jablek
přejít na recept
Kuřata s paprikou
přejít na recept
Kuřata s rejží
přejít na recept
Kuřata se hříbkami
přejít na recept
Telecí maso s kmínem
přejít na recept
TELECÍ ŘÍZKY S VÍNEM
přejít na recept
ZADĚLÁVANÁ ZVĚŘINA
Černá zvěřina (divoký kanec)
přejít na recept
Divoká kachna
přejít na recept
Dušení bažanti
přejít na recept
Koroptve s pomerančovou omáčkou
přejít na recept
Zvěřina s jalovcovou omáčkou
přejít na recept
PAŠTIKY
Křehké těsto k paštikám
přejít na recept
Máslové těsto k paštikám
přejít na recept
Paštičky s parmazánským sýrem
přejít na recept
Paštičky ze studené telecí pečeně
přejít na recept
PEČENÉ
Hovězí pečeně
přejít na recept
Husa a kachna
přejít na recept
Husa a kachna naditá
přejít na recept
Koroptve a bažant
přejít na recept
Kuřata vyslaněná
přejít na recept
Mladý zajíc
přejít na recept
Srnčí hřbet a kejta
přejít na recept
Telecí kejta slaninou prostrkaná
přejít na recept
Vepřová kejta
přejít na recept